پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن

  • پاورپوینت صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن

    توضیحات کوتاه:
    صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده


    توضیحات کامل:

    مکانیسم پایداری سیستم کلوئیدی به وسیله تراگاکانت:اثرphروی پایداری

    در این تحقیق مقدار جذب سطحی کتیرا ، نیروی دافعه اکترواستاتیک و ساختار به عنوان عملکرد PH اندازه گیری شد.کتیرا یک پایدار کننده سیستم های کلوئیدی است و این مقاوم سازی در نتیجه نیروی دافعه فضایی است و این مقاومت با تغییر PH تغییر می کند .

    در نیروی یون بالا، مقدار جذب سطحی کتیرا با تغییر PH تغییر نمی کند.اگرچه، اگرPH کاهش یابد ضخامت لایه های فضایی از 16 به 70 نانومتر افزایش می یابد.

    اجزاء متراکم در PH پائین پراکنده می شوند. ه زدائی در نتیجه تغییرات ساختاری مولکول کتیرا روی سطح است.

    اضافه کردن هیدروکلوئیدها و پروتئین ها به ژل های ساردین

    اضافه کردن هیدروکلوئیدها یا ترکیب هیدروکلوئید با پروتئین با 5/2 درصد نمک باعث افت مشخص در قدرت ژل و سختی شده ولی در الاستیته و چسبندگی این افت دیده نشده.در ژل با مقادیر کم نمک با هیدروکلوئیدها سخت تر شده ولی چسبندگی و الاستیک کمتری نسبت به ژل هایی با مقادیر زیاد نمک دارد.


    تضمین

 براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد

 

 


دانلود رایگان مقاله12 کتیرا ,تغییر ,هیدروکلوئیدها ,نیروی ,رئولوژیکی ,وخواص ,کتیرا وخواص ,وخواص رئولوژیکی ,اضافه کردن ,کردن هیدروکلوئیدها ,سطحی کتیرا ,کتیرا وخواص رئ منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اخبار روز تکنولوژی دی ال فانیها مجله دانستنی ها جالب راهنمای خرید کالا و سرویس های مختلف پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان BaxDL_بکس دانلود هلوچت شرکت خدماتی پدیده سرویس